Svoboda. Eleganca. Odprtost. Modularnost.

Skeletne hiša iz linije VITA NOVA temeljijo na svetlih prostorih in premišljenih gradbenih detajlih, ki se zlijejo z okolico in postanejo njen nevidni del. Svetloba in odprtost, ki vas spremljata v vašem domu, predstavljata bivalni privilegij brez primerjave. Doma ste v naravi in narava je doma v vašem domu.

VITA NOVA izhaja iz skeletne konstrukcijske zasnove, ki ji daje brezmejnost. Zato se povsem prilagoditi vašemu življenjskemu slogu in naravnim danostim vaše parcele.

[popupwfancybox group=”GROUP1″]Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/var/www/html/www.kager-house.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

VITA NOVA pomeni sožitje notranjosti z zunanjostjo. Njena čista ljubezen do lesa in stekla spaja bivalne prostore z okolico hiše. Simbioza jemlje dih! Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti dajejo vašemu domu nov pomen.

Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli poskrbijo za eleganco, s kakršno se hodi po rdeči preprogi. VITA NOVA je čutna in poudarja našo čutnost. Zdi se, da hoče VITA NOVA videti, okusiti, slišati, vonjati.

VITA NOVA vam predlaga referenčne načrte, se povsem prilagodi vaši zamisli ali izvede ustvarjalne zamisli vašega arhitekta.

DROP US A LINE!